top of page

Ik zoek personeel.

U kent het wel!

De stress, tijd en daardoor de hoge kosten die het vaak met zich meebrengen als u of uw mensen deze moeten maken bij het vinden van het juiste personeel. Of het nu een juist gekwalificeerde blijver moet zijn of "handjes" die piekmomenten moeten kunnen helpen opvangen. Searchen, advertentiekosten (al dan niet online), Cv's lezen, uitnodigen en gesprekken voeren (die met regelmaat toch niet tot het gewenste resultaat leiden).

Tijd en kosten die u waarschijnlijk graag aan andere zaken binnen uw onderneming wilt besteden.

En wat te denken aan het financiële risico en de regels rondom de WAB u eventueel zou kunnen kosten!!

FLEXTREE personeelsdiensten kan al die tijd en kosten grotendeels van u overnemen waardoor er kandidaten aan u worden voorgedragen die reeds door de voorselectie zijn gekomen, volledig gescreend zijn qua opleiding, werkervaringen, referentiechecks en het door u gewenste functieprofiel (binnen natuurlijk de wettelijke kaders).

Onze gesprekken met beoogde kandidaten zijn intensief maar horen ook graag van voormalige werkgevers of wij de juiste inschatting hebben gemaakt voordat wij ze aan u voordragen.

Om uw onderneming, de cultuur van het bedrijf en de mensen te leren kennen, ontmoeten wij u of de daarvoor verantwoordelijke mensen graag even in een persoonlijk gesprek zodat wij het functieprofiel en de beoogde kandidaat goed op ons netvlies hebben staan voordat we aan de eventuele voorselectie gaan beginnen.

Neem gerust contact op met een van onze mensen of stuur ons een berichtje. Wij maken dan direct een afspraak met u.

Naam*

E-mailadres*

Bericht*

bottom of page